Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Po instalaci IE 8,se mi vytvořila ikona s názvem" IE bez doplňků".Po kliknutí na ikonu,se mi IE otevře a pod lištou je napsáno "Aplikace IE je aktuálně spuštěná s nastavením,kdy jsou doplňky zakázané".Když otevřu doplňky,tak jsou všechny povolené.
Co s tím?
Děkuji
Tak otevírejte Internet Explorer "normálně" pomocí zástupceho na ploše či v Nabídce start ve složce programy.
Jinak klikněte na Start>Spustit>zadejte iexplore a Internet Explorer se Vám spustí normálně.
Jinak Internet Explorer 8 odinstalovat, vyčistit registr i disk programem CCleaner a Internet Explorer 8 znovu nainstalovat.
V krajním případě používat internet Explorer 7 nebo jiný prohlížeč, například Opera.
To:bena.
Vše jsem udělal a stejný problém.Používám Firefox,ale tohle mi nedá spát.
Po přeinstalaci W XP/SP3,jsem nainstaloval IE a ejhle.Kdysi mi to neudělalo.
Tohle teda vidím poprvé.
Tak já bych Internet Explorer 8 odinstaloval.
Jak odinstalovat Internet Explorer 8?
Klikněte na Start→Spustit→ zadejte C:WINDOWSie8spuninstspuninst.exe a klikněte na OK. Před spuštěním odinstalace Internet Exploreru vypněte ostatní internetové prohlížeče a další spuštěné programy. Po restartování počítače pomocí staré verze Internet Exploreru (6 nebo 7) stáhněte a nainstalujte CCleaner. CCleaner spusťte a vyčistěte registr i disk. Poté klikněte na Start→Windows Update (pokud používate dvojpanelovou Nabídku Start je to Start→Všechny programy→Windows Update). Tím se spustí Internet Explorer a v něm služba Windows Update. Až dostanete na výběr instalaci mezi Expresními a Vlastními aktualizacemi, tak klikněte na Vlastní a nainstalujte všechny nabízené aktualizace, mezi těmi aktualizacemi by měl být i Internet Explorer 8.
Vše jsem udělal,nainstaloval znovu IE8 a nic.Dnes jsem odinstaloval IE znovu přes Revo a zřejmě mi to vymazalo registry.Windows mi najede normálně ale nepustí mně dál.Na co kliknu,tak píše"Systém Windows nemá přístup k položce,pravděpodobně nemáte patřičné oprávnění.Na internet se dostanu jen přes instalační CD.
Panebože, Internet Explorer 8 se přes Revo neodinstalovává - IE8 je kritická aktualizace! Přes Revo by začátečník nebo méně zkušený uživatel neměl odinstalovávat nic, protože může udělat ještě víc škody než užitku.
Psal jsem, že se IE odinstaluje pomocí spuninst.exe v adresáři C:WINDOWSie8spuninst‼
Takže teď Obnovte systém (Start→Programy→Příslušenství→Systémové nástroje→Obnovení systému) na čas před odinstalaci IE 8 Revo Uninstallerem.
Internet Explorer nikdy úplně odinstalovat nejde. Je to součást systému, která je nutná narozdíl od Windows Messengeru či NetMeetingu.
Přes přidat nebo odebrat programy jde, ale je jistější to odinstalovat přímo odinstalátorem, pokud jde o aktualizace (což IE8 je a dokonce kritická aktualizace).
Díky za pomoc.Nakonec mi microsoft poslal spolu s aktualizací IE 8 i opravu problému,takže vše vyřešeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.