Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FrontPage 03 a rámce

Od: kaply* odpovědí: 2 změna:

Chtel jsem se pokusit o tvorbu webu v programu FrontPage 2003. Vse bylo OK az do te doby, nez jsem zacal pouzivat ramce, ty jsem naprosto nepochopil. Vypadalo to tak, ze jeden ramec byl nahore, druhy vlevo a chovaly se jako naprosto samostatne stranky, tzn. ze kazdy ramec mel samostatne pozadi a vseobecne se jako stranka choval. Nejsou ve FrontPagi jeste nejake jine druhy ramcu nebo nejdou nak nastavit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejsem zadnej odbornik, spis samouk, ale nejsou ramce mimo jine prave od toho aby se chovaly jako samostatne stranky a byly samostatne nastavitelne?
Typicky priklad pouziti ramcu je treba na sloupec menu v leve casti stranky (zustava zobrazeny porad) a v druhem ramci jsou jednotlive stranky na ktere menu odkazuje.
V soucasne dobe uz se moderni web prez ramce moc nedela. Pokud je ale presto chcete pouzit, nevidim problem nastavit pro jednotlive ramce stejne pozadi atd. , proste si je prizpusobit k obrazu svemu.

Až na to že rámce (frame) se už moc nepoužívá máš docela pravdu. Teď se používají spíše tabulky a ccs styly.

Jinak doporučuji www stránky jako jaknaweb.com/... nebo jakpsatweb.cz/... atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]