Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Import .pst do MS Outlook

Od: vojtas* odpovědí: 19 změna:

Ahoj,

mam problem s importem .pst souboru. Mam uz starsi disk, odesly mi Windows a neni mozne nabootovat ani po oprave. Kdyz spustim system z jineho disku, je mozne stary disk prohlizet, takze jsem si vytahnul .pst soubor a chtel jsem ho natahnout do oveho outlooku. Ale porad mi to hlasi, ze Soubor neni slucitelny se soucasnou verzi informacni sluzby osobnich slozek. Obratte se na spravce. Zrejme je tam nejaka chyba mezi verzema, i kdyz oboje by mely byt Office 2003 pro XP. Vsude, kde jsem se koukal, tak radi, aby se soubor .pst ulozil ve formatu 97-2000, ale ja ho nemuzu ulozit, protoze nespustim stary outlook. Zkousel jsem najit i nejaky konvertor, ale jsou za stovky dollaru. Nevedel by nekdo, co s tim? Diky Vojta.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tohle jsi četl?

support.microsoft.com/...

vojtas*
hodnocení

Vytvorit novy a zkopirovat obsah stareho me taky napadlo, ale ten soubor ma 1,2GB a zadny textovy editor, co mam, mi ho neotevre, protoze je prilis velky.

vojtas*
hodnocení

Aha, spatne jsem to pochopil. pretahnout se ma ten soubor, ale ja ho pretahnout nemuzu. nespustim Outlook na tom starem disku. ten je mrtvej. jen se mi podarilo z nej ziskat ten soupor .pst. Asi jsem nejak natvrdlej, ale outlook jsem nikdy nepouzival, je to PC mamky.

paaja*

Ten link od ladina popisuje postup konverze v případě, kdy chceš novější verzi pst souboru otevřít ve starší verzi Outlooku.

Jaká byla verze staršího Outlooku a jaká je nová? Jak jsi přesně postupoval při otevření pst souboru v "novém" outlooku? Normálně by mělo zafungovat z menu Soubor - Otevřít - Datový soubor aplikace Outlook ...

vojtas*
hodnocení

Verze by mely byt obe 2003. Ziskal jsem stary .pst z chcipleho disku. Zkopiroval jsem ho a otevrel novy outlook. Pak jsem postupoval Soubor-Sprava datovych souboru- tam jsem v pruvodci nasel ten svuj .pst. kdyz ho chci pridat, halsi mi to tu hlasku o chybe.

paaja*

Postup je OK ... ale ta hláška opravdu signalizuje, že pst byl vytvořený v novější verzi ... snad jedině se poptat v okolí, jestli by to nezkusil otevřít někdo, kdo má vyšší Outlook, asi 2007

vojtas*
hodnocení

Dobre, zkusim to. Dik.

hodnocení

0x

Já bych nic neimportoval, ale natvrdo přidal, nebo otevřel. Něco je naznačeno i v tom odkazu

vojtas*
hodnocení

Co mas na mysli tim "natvrdo pridal"?

Tak jak říkám. Soubor- otevřít soubor osobních složek. Nebo datové soubory a přidat datový soubor. V práci i doma jedem na outlookách a nikdy jse složky neimportoval páč tohle to vezme v pohodě

vojtas*
hodnocení

No, to popisuju nahore, ze jsem zkousel a nezafungovalo.

Já mam bordel co v čem ale otvíráte...

Každopádně nemá ten pst soubor chyby? TO také je šato důvodem problémů- scanPST a zjistit zda je ok- samo si udělejte zálohu

vojtas*
hodnocení

Chyby nema, to jsem projizdel. zalohu nemuzu vytvorit, kdyz nemuzu spustit outlook na starem disku.

Záloha- záloha toho souboru, ale to je jedno. Nevim, když to nevidim tak těžko říct, už je to dost zapeklité

vojtas*
hodnocení

to teda je.

hodnocení

0x

Urcite bych se podival na netu po nejakem free vieweru ci convertoru. Napr. Outlook PST viewer je zdarma

vojtas*
hodnocení

a v nem zmenit typ toho pst souboru?

tak mylna informace. Je to skutecne jen "viewer" cili to umi jen zobrazit obsah PST souboru, ale nic vic. Jako zadarmo ani kure nehrabe :( existuje spoustu nastroju, ktere bych vam doporucil, ale vsechny jsou placene.

doplněno 01.12.10 17:46:

ted me tak napadlo, kdyz muzete prohledavat disk. Jeste stale nevime co mate za verzi office.

Mrknete do slozky C:Program FilesMicrosoft Office

co tam je za adresar? Protoze : Office10 = Office 2002 , Office11 = Office 2003, Office12 = Office 2007

vojtas*
hodnocení

Aha, tak to mi moc nepomuze. Placene softwary jsem taky objevil. ale davat 300$ se mi oprvdu nechce. asi bude opravdu nejlepsi zkusit otevrit pst u nekoho, kdo ma novejsi outlook a tam to ulozit ve starem formatu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]