Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spyware - SOPHAX

Od: wran odpovědí: 3 změna:
Zdravim all,mam dotaz.Stahnul jsem si soft SOPHAX a nejak se v nem nemuzu zorientovat. Nevite nekdo o pocestene verzi, nebo webu, kde se resi jeho pouziti? Dik Wran

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

duke*
hodnocení

0x
Bohuzel, o tomto programku neni nikde v cestine ani zminka. Ale treba se to nekomu podari a pomuze ti.

deamoniac
hodnocení

0x
a čim je tak speciální? nezdá se mi příliš kvalitní. co zkusit jiný? když tomuto nerozumim! Za určitou odměnu češtinu vytvořim! :)
wran
Nevim, cim je lepsi nez ostatni, ale slysel jsem, ze se s nim da nabourat do oken a uvnitr wse opravit do normalu. Ovsem za predpokladu, ze se clovek vyzna ve vnitrnostech woken. Jinymi slovy, je mozne je taky pekne podr..t. Rypu se s tim uz 14dnu a dochazi mi nervy, vidim to na formatovani..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]