Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
možná to bude hloupý dotaz, ale nedá mi to, se nezeptat
Stáhla jsem si soubor .iso, (hra) v počítači, z toho jsem nainstalovala do počítače hru a hru hraji. Chci se zeptat, jestli je možné ten soubor .iso smazat, aniž by to mělo nějaký dopad na nainstalovanou hru, popřípadě, jestli se musí nechat v PC, aby to šlo.
Děkuji
Pokud hrajete hru bez toho aby muselo být iso načtené ve virtuální mechanice, tak ten soubor můžete v klidu smazat. Abyste s si ověřila jak to je, stačí soubor iso nakopírovat na jiné místo v PC a ten původní smazat. Jestliže se potom hra nerozjede, tak je nutné vrátit soubor iso na původní místo.
Záleží, jestli máte hru připojenou na virtuálním mechanice a nebo ne. Pokud je na virtuální mechanice připojená, zkuste ji odpojit. A nebo pokud máte hru vypálenou na CD - DVD, vyndejte ji z PC. Pak zkuste hru spustit. Pokud hra se spustí a nebude chtít vložit CD - DVD, nemusí být v PC. Radím si hru raději vypálit na CD - DVD a schovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.