Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor .iso můžu smazat?

Od: dzoui* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

možná to bude hloupý dotaz, ale nedá mi to, se nezeptat :)

Stáhla jsem si soubor .iso, (hra) v počítači, z toho jsem nainstalovala do počítače hru a hru hraji. Chci se zeptat, jestli je možné ten soubor .iso smazat, aniž by to mělo nějaký dopad na nainstalovanou hru, popřípadě, jestli se musí nechat v PC, aby to šlo.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud hrajete hru bez toho aby muselo být iso načtené ve virtuální mechanice, tak ten soubor můžete v klidu smazat. Abyste s si ověřila jak to je, stačí soubor iso nakopírovat na jiné místo v PC a ten původní smazat. Jestliže se potom hra nerozjede, tak je nutné vrátit soubor iso na původní místo.

dzoui*
hodnocení

Děkuji, pomohlo to, mohu opravdu smazat.

nero*
hodnocení

0x

Záleží, jestli máte hru připojenou na virtuálním mechanice a nebo ne. Pokud je na virtuální mechanice připojená, zkuste ji odpojit. A nebo pokud máte hru vypálenou na CD - DVD, vyndejte ji z PC. Pak zkuste hru spustit. Pokud hra se spustí a nebude chtít vložit CD - DVD, nemusí být v PC. Radím si hru raději vypálit na CD - DVD a schovat.

dzoui*
hodnocení

Děkuji, připojenou na vir.mechanice ji nemam, jen ji pomocí toho nainstaluji, ale pak už ji odpojim a přes vir.mechaniku nehraji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]