Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky notebook?

Od: kocour17* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně dvou notebooků. Byl by pro starší osobu na vyhledávání v internetu a občas prohlížení fotek a tak nevíme jaký by byl lepší jestli notebook Acer eMachine E442 procesor AMD V140,nebo notebook HP 625 AMD P320.
Předem děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Jelikož sháníte notebook pro osobu starší, vyžadujcí asi hlavně základní vybavení, aby bylo možné připojení na internet a prohlížení fotek, tak nemá cenu kupovat notebook, který bude příliš drahý a příliš vybavený.. Já bych si vybrala ten HP, jelikož má instalovaný operační systém, což Acer nemá - ten tam má linpus, to bych pro staršího člověka nedoporučovala. Sice je Acer levnější, ale jen proto, že nemá nainstalován ten operační systém. Možná, když ještě zapátráte, najdete něco podobného v podobné výbavě za míň peněz. Co takhle Lenovo, nedívali jste se?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Eulalie má v podstatě pravdu, ale já na tom HP vidím jeden nedostatek - absenci numerické klávesnice. Já obvykle pro staršího člověka doporučuji stolní PC. Pokud je trváno na NB, tak 17" displej a v každém případě numerickou klávesnici,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]