Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upgrade Celeronu 1,7

Od: ozzyk* odpovědí: 4 změna:
Patice 478 a Celeron 1,7 . Mám šanci vyměnit ho z lepší? Které procesory (lepší) se tam dají bez problémú nacpat? díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No nejvyšší byl 3.4 GHz, ale procesory na patici 478 jsou už v doprodeji a zastaralé. Lépe bude poohlédnout se po nové základní desce se socketem 775 (v případě intelu) a nějakém novějším procesoru.

Tady bych trochu oponoval...když mu doporučuješ desku s lga775 tak to by měl ale další výdaje na grafiku,ramky čili defakto všechno co dělá počítač počítačem. Celer 1,7 neni zas tak starý,respektivě jeho deska, poohlédl bych se co snese za nejsilnější P4 do s478 a dal bych ji tam,pokud bys ji sehnal *smich*

Samo že bys zdaleka nedosáhl hodnot nového pc ale mohl by se ti tento relativně levný upgrade vyplatit (záleží taky co na tom děláš,na internetu to tedy nepoznáš...). Rozhodnutí je na tobě

Jsem si toho vědom. Jak jsem kouknu do velkoobchodních nabídek, tak 478-ová pentia už nedodávají (možná někde ještě mají na skladě). Díky nastupijícím dvoujádrům jsou ve značných slevách i P4 do 775. Po bazarech asi bude ale nabídek ještě hodně.
ozzyk*
hodnocení

Díky za reakci,ale právě výměně zákl.desky se chci vyhnout. Dost jsem se ptal u obchodníků,ale všichni nade mnou lámou hůl,s tím že tenhle upgrade nemá význam kvůli zastaralé patici ,že dnes jsou mnohem modernější procesory s dvoujádrem bla bla bla zkrátka unisono vyhoď ten směšně starej (2 roky 10 měs)comp a kup si (nejlépe) u nás novej... rád bych se az rozumnej peníz dostal k lepší L2 cache než 128,to prej je největší mínus těchto procíků. Dík za další reakci s helpem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]