Nejste přihlášen/a.
Podívejte se do BIOSU jestli je COM port povolený a jestli ho vidíte ve windows ve správce zařízení. Jestli máte třeba nějaký starý modem do COM tak ho připojte jestli se detekuje port je v pořádku.
Když já bych ale potřeboval přesně popsat trasu jak se tam dostanu. Co mám novej modem k novýmu kompu tak sem ho tam měl vraženej ale nevím jak co dál.
Do biosu víte jak se dostat že? Až se tam dostanete podivejte se po položce Integratet Peripherals a tam někde by měla být polažka COM nebo mouse a podobně musí být povolena. Jeslti nevíte jak tak tam nechoďte a jen se podívejte so správce hardwaru jestli tam com port vidíte jestli jo je v biosu zapnutý.
Tak tam ani nechoďte a podivejte se do spravce. Jinak vám asi neporadím bohužel možná se tady najde někdo jiný
Tento počítač, pravým tlačítkem, vlastnosti, hardware a někde tam by to mělo být, jsem zrovna v linuxech a windows 98 si moc nepamatuji. Jinak vám asi nepomonu snad někdo jiný tady. Hodně štěstí!
To je všechno moc hezký ale já se tam potřebuju dostat bez pravýho tlačítka žééé. Když nefunguje myš.
Lujsi, Vy se radši do ničeho nepouštějte, protože by to mohlo dopadnout špatně.
Raději si zavolejte odborníka, ten Vám koukne do BIOSu a vše nastaví, aby to šlo. Ale Vy se do ničeho takového nepouštějte, protože by to mohlo dopadnout tak, že pak ani systém nenastartuje nebo jakkoliv jinak špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.