Nejste přihlášen/a.
Prosím poradíte mi jak zjistit jaké ramky mi půjdou do PC?..je něco jak to zjistit?...Děkuji..
(potřebuji nové) stávající 512 nestačí..
V počítači se příliš nevyznám.. a také už ho mám nějaký ten rok, tak doufám, že koupím ještě do tohoto PC vůbec ramky..
Pokad myslíte toto :amd athlon 64 processor 3000+
To je označení pro procesor.Sehnat nebude problém.Sundat bok z pc a podívat se : Ram vypadá takto en.wikipedia.org/... .
Tak jsem to snad našel je to označení DDR400 ..Potřeboval bych tak 2x 1000mb ...
Ale myslím si, že už jsem to pochopil, že mi půjde (uvedu příklad) DDR400 1024mb ..že ano?
1024 ti půjde je to ramka o velikosti 1GB, ale sundej boční kryt ze skříně PC a někde pod ventilátorem nebo přímo na desce budeš mít napsano označení základní desky. BUDE TO VĚTŠÍM PÍSMEM...
doplněno 04.12.10 11:57:Ale podle toho procesoru to bude starší deska, tak to tipuju ještě na DDR... DDR2 to nebudou...
doplněno 04.12.10 12:00:A nevyplatí se ti zainvestovat do nové desky a procesoru... DDR paměti jsou už dneska celkem zapomenutá záležitost, a jsou poměrně drahé, protože už se nevyrábí...A co se týče výkonu PC s tím procecosem, tak na tom už si taky nic moc nezahrajete,ale pokud je to pouze na nějaké aplikace nebo internet, tak to bude stačit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.