Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhé vypínání NB, a pak to hlásí chybu

Od: sarka01* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, poslední dobou je něco špatně s mým NB. Když ho restartuji nebo vypínám, tak to dlouho trvá, cca 10 minut, načež se pak objeví modrá obrazovka a píše to, že Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače, nebo tak něco. Mám originální Win Wista Home Edition.

Při opětovném spuštění to ohlásí chybu, více info o ní:

Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.0.6001.2.1.0.768.3
ID národního prostředí: 1029
Další informace o problému:
BCCode: 9f
BCP1: 00000004
BCP2: 00000258
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1
Soubory umožňující popis problému:
C:WindowsMinidumpMini112210-01.dmp
C:UsersSprávceAppDataLocalTempWER-62681-0.sysdata.xml
C:UsersSprávceAppDataLocalTempWER8564.tmp.version.txt
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů:
go.microsoft.com/...
Kdybyste někdo rozluštil, v čem by mohl být problém (vir?), byla bych vám vděčná.

Díky, Šárka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

0x

No nevím jak tady, ale já bych použil specializované fórum. Mě tam pomohli. Zkuste svůj dotaz položit i tam.

notebooky-forum.notebook./...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jak jsem vyčetl na Google, mohlo by jít o problém s některým z ovladačů. Hledání chyby ale bude asi trochu náročné. Zkusil bych pro začátek aktualizovat všechny ovladače.

A nebo to odborné fórum, jak stojí výše...

vosikac*
hodnocení

0x

Podle toho, co jsem se po téměř roce řešení BSOD (modrá obrazovka) dočetl, tak většina BSOD bývá způsobena ovladači.

Možná bude rychlejší přeinstalace OS, než hledání který ovladač to způsobuje;)

sarka01*
hodnocení

Ovladače? to nezní až tak hrozivě. Díky za rady, zkusím ještě to doporučené forum.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]