Nejste přihlášen/a.
Včera jsem zapla počítač a ukazuje se hláška/pravděpodobně se stali obětí padělání softweru///tak to mám radost .Počítač jsme koupili starší od známého,jel tři roky bez problému.Máme windows xp profesional .Co ted s tím,aktualizace už jsem vypla,dala obnovu na jiné datum ale hláška se za chvíli objevila znova.Slyšela jsem o nějakém klíči dík za odpovědi
Zdravím všem děkuji za odpovědi,stále se pokouším něco zjistit a četla jsem o ubuntu,jaký na něj máte názor a máte ho někdo vyzkoušený
chtěla bych se zeptat ještě,syn má v pokoji windows home ale nemáme k němu instalační cd ale klíč-číslo je tam nalepeno,nedá se stím něco udělat aby se dal jeho windows dát i na náš pc.
doplněno 22.11.10 08:43:Tak jsem to popletla má windows 2000 profesional a my máme windows xp profesional
Já bych tam nainstaloval Windows 2000. To je bez problémů, na to nepřijdou soudruzi z Microsoftu, že je nelegální.
Tzn. na počítači, kde je XP zálohovat všechny dokumenty a důležité soubory a zformátovat disk (před tím ho rozdělte na 2 oddíly - C: 20-25GB D: zbytek)
dobry den, mate na vyber a rek bych vcelku bez hororu, 1,bud vam bude staci jistota ,ze nemate legal pak odstraneni WGA-(windows genuine advantage ) to je to okno, co na vas vybafne a nedovoli zvolit jinou plochu a dovolim si tvrdit , ze nejaky bod obnovy a nebo odinstal. nezabere.Kouknite sem support.microsoft.com/... ALE porad bude system nelegal.Nebo bych zvolil tuto cestu benjicz.cz/... hezky den...
Vlevo je sloupec tam se človíček dočte relativně dost.
Jinak ubuntu může být náhrada za Windows ale jejich ovládání je na tochu vyšší logice uvažování a věci tam jsou často seřazeny logicky a ne semleté v chasu jak to je u Windows.Pokud se počítač používá většinově na internetový surf či multimediální app tak to stačí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.