Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí disk HP Simplesave

Od: gyvy odpovědí: 2 změna:

ahoj.

prosím poradte.pokaždé když připojím ex.disk tak se mi ukazuje pouze jako cd rom disk G o velikosti cca 500mb a nevim proč?!když na to kliknu tak se objeví instalační program na ten ex.HD ale ten nejde spustit a ani vymazat nebo něco s ním udělat.stáhl jsem si z netu program na instalaci toho disku ale ten jde jen instalovat uvnitř disku a to nejde když mi to píše že to je cd rom.tak mám terabitovej disk z kterýho se mi udělala cd romka o velikosti 500Mb. pomooooooooc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkus si najit neco o problematice velkych disku... tipuji ze nemas uplne nejnovejsi PC a u starsich PC velke disky nejdou.

urcite popis jak stary mas PC a jeho parametry a jaky OS použivaš...

gyvy
hodnocení

tak už vyřešeno.počítačem to nebylo a ani diskem.Dával sem to do pomalýho USB a tam se to načítá hodinu.po doporučení na netu sem to přepojil na vysokorychlostní USB a jede to fajn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]