Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hp 2133 a wifi

Od: fidonet* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, dostal se mi do ruky, tento minibook od HP ve verzi 2133. Zničehonic na něj přestalo jet wifi. Vím, že nikdy není nic jen tak, možná to majitel vypl nebo přepl, ale v každém případě nevím, jak to uvest opět do provozu ( to wifi ). Nemáte někdo nějakou zkušenost? Děkuji ...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Běhá přepínač? Případně má to přepínání pomocí FN+něco? Ono stačí když je namrvená aplikace na fn ovládání a jsi v háji. Řešil jsem to na Asusu, tohle HPčko neznám, tak jen hádám-nekoukal jsem co to má

fidonet*
hodnocení

právě že je něco pomrvené i s tlačítkem Fn . Když ho stisknu+P naběhne print, přesto, že tam má být funkce :( Tedy nejde ani Fn + ovladaví zvuku, sytosti, nic. Ale to ho ani netrápí, jako to, že nejde wifi :(

No a ovládání wifi je přes fn tlačítko? Pokud ano tak zjisti zda je aktivní a případně ho přeplácni. Já vim že u Asusu se jmenuje ATKhotkey, jak se to přesně u HPčka nevim, ale snad ti to pomůže...

fidonet*
hodnocení

Nemám návod, ale myslím , že není, protože není na klávese nakresleno, tak jako to mám já na svém NB, a hlavně a krom toho, je tam mechanický vypínač, který je ve stavu zapnuto. Asi vyzkouším přeinstalaci, ale prušvih je, že majitel má KEY na spodní straně NB a ten už je tak ošoupaný, že ho nezle přečíst .. :( nj, ne každému je zhůry dáno. Ale aspon to zkusím přeinstalací, zda to půjde, pak vrátím původní stav NB a budu zkoušet něco udělat, ... chtělo by to návod :( alespoň .pdf

Mechanický přepínač je defakto to samé...zkus přeinstalovat tu aplikaci.

Jinak SN neni problém, zkus třeba tohle: slunecnice.cz/...

fidonet*
hodnocení

zkus poradit ještě v jedné věci. Jak nainstalovat XP do toho minibooku, když nemá CD nechaniku a nemam k dispozici CD externí mechaniku. Me 98 a jiné šli nainstalovat třeba ze složky, ale XP se chce nechat instalovat POUZE z Bootovatelneho media. A neřikej mi, at si udělam bootovací USB na XP instalačku, když nevím jak na to :) Ale mužeš mi to poradit. Předem děkuji a bodíka posílam

Já mam třeba na flash bootovací xpčka :) Jinak jsem ti naSel tohle:
mujeee.cz/...
downloadsquad.com/...

Mělo by to běhat, tak to zkus :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]