Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s e-mailem

Od: perikles* odpovědí: 3 změna:

Při odesílání (nezavirovaných!) fotek (i v zipu 800 kb až 3 Mb) přes Seznam stránka po chvíli "odesílání" přeskočí k původní "napsat e-mail", přes Gmail se "nezdaří připojit přílohu/y" a rovnou se přeruší(!) připojení k netu a musím PC vypnout.

Mám modem D-link, nejprve ho musím zapnout a po 20 vteřinách teprve zapnout PC - to jen mimochodem.

U posílání pdf či textů to nedělá. Poradíte? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Může být mnoho příčin, například nějaký plug-in internetového prohlížeče, virus v počítači, ...

Zkuste použít Outlook Express či jiný poštovní program - je to mnohem spolehlivější.

perikles*
hodnocení

Ve FF mám plug-iny ok, o virech nevím.

K poště se potřebuju dostávat odkudkoli, proto nepoužívám Outlook apod.

Zkusil jsem to ale poslat v IE a dopadlo to ok.

Díky

bena*

Tak buďte Firefox přeinstalujte nebo používejte Internet Explorer (nejlépe verzi 8 a vyšší).

Outlook můžete používat ikdyž se do emailu připojujete na druhém konci světa. Stačí používat IMAP4 v Outlooku nebo nastavit POP3, aby stahoval do Outlooku kopii zprávy. Ale dělejte, jak myslíte. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]