Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych od vás malou radu.Používám antivir od microsoftu a chtěl jsem si stáhnout antispyware windows defender ale nějak se mi to nedaří nainstalovat .Zkusím dát foto
doplněno 21.11.10 10:09:Jak ten program nainstalovat!Poradíte prosím?OS windows XP Home SP3
Podívejte se do Přidat nebo odebrat programy v Ovládacích panelech.
Zkuste vyčistit registr od špatných záznamů pomocí programu CCleaner.
Nebo odinstalute Security Essentials, nainstalujte Defender a pak znovu nainstalujte Security Essentials.
Případně nainsatljte jiný antispyware. Mohu doporučit Spybot Search&Destroy, nebo SUPER Antispyware, nebo Spyware Terminator (pouze pro pokročilé uživatele).
Tak jsem CCleaner nainstaloval a vyčistil registry.Ale když jsem antivir odinstaloval tak mi defender nainstalovat šel ale když jsem antivir nainstaloval tak mi vyskočila hláška že defender je vypnutý tak si nainstaluji jiný antispyware.
doplněno 21.11.10 11:26:Jinak jsem zjistil že MSE již atispywarovou ochranu obsahuje tak asi proto to nejde jak je to od jedné společnosti.Používal jsem avast a windows defender ale pak se avast zbláznil a blokoval mi internet.Abych se dostal na net tak jsem musel mít vypnutý webový štít proto jsem přešel k microsoftu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.