Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Picaso a mazání

Od: daskasmi odpovědí: 5 změna:

Jak se maže ve složkách v Picasu?

Díky Daska

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Otázce moc dobře nerozumím, co konkrétně chcete? Na co to potřebujete?

Chcete odinstalovat Picasu?

hodnocení

0x

jedna z možností je klasická... po označení souboru nebo i celé složky v otevřeném menu využít nabídku Smazat nebo Odstranit z disku,

doplněno 21.11.10 16:03:

označit experimentální fotky a vymazat.. originály zůstanou...

Picaso a mazání
patronka*

Další taky klasická možnost, je odstranit položku přímo ve složce souboru OBRÁZKY.Tím se smaže i z Picasa.

daskasmi
hodnocení

Já jsem experimentovala v picasu s fotkama a teď bych to potřebovala smazat. A jak mám ponechat originály ve složce, když s některýma fotkama chci pracovat?Díky daska

patronka*

označit vybraný objekt - OBRÁZEK a "Zpět všechny úpravy".

doplněno 21.11.10 16:50:

V původním vzhledu zůstávají fotky(obrázky) ve složkách v souboru DOKUMENTY = OBRÁZKY. Úpravy provedené v Picasu se tam musí exportova, nebo jiným způsobem uložit.Snad jsem otázku správně pochopila.

doplněno 21.11.10 16:58:

Ještě doporučuji pro experimenty si udělat kopie původních obrázků.Pokud třeba zmenšuji rozlišení pro zasílání mailem - za název dám w, ale nechávám si obě varianty, abych případně mohla nechat udělat fotografie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]