Nejste přihlášen/a.
jedna z možností je klasická... po označení souboru nebo i celé složky v otevřeném menu využít nabídku Smazat nebo Odstranit z disku,
doplněno 21.11.10 16:03:označit experimentální fotky a vymazat.. originály zůstanou...
Já jsem experimentovala v picasu s fotkama a teď bych to potřebovala smazat. A jak mám ponechat originály ve složce, když s některýma fotkama chci pracovat?Díky daska
označit vybraný objekt - OBRÁZEK a "Zpět všechny úpravy".
doplněno 21.11.10 16:50:V původním vzhledu zůstávají fotky(obrázky) ve složkách v souboru DOKUMENTY = OBRÁZKY. Úpravy provedené v Picasu se tam musí exportova, nebo jiným způsobem uložit.Snad jsem otázku správně pochopila.
doplněno 21.11.10 16:58:Ještě doporučuji pro experimenty si udělat kopie původních obrázků.Pokud třeba zmenšuji rozlišení pro zasílání mailem - za název dám w, ale nechávám si obě varianty, abych případně mohla nechat udělat fotografie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.