Nejste přihlášen/a.
Chci přeinstalovat HP Pavillion s přednahranými Vistami. Všude se dočítám, že reinstalace navrátí ovární nastavení. Já jsem si partition managerem rozdělil Cčko na dva disky, takže mám C, D - recovery partition a jeste E, kde mám data a podobně.
S tím, že se formátne Cčko počítám, ale na Ečku mám data, přijdu o ně taky a oba disky se zase spojí? nebo se Ečku nic nestane?
Recovery je utajený, neviditelný disk pro normální laické koukání ( abys to pochopil ) Pokud budeš přeinstalovávat C: nemá to vliv na D: ani žádné jiné, pokud nastiskneš volbu, smazat disky, nebo zformátovat celý disk. Musíš udělat instalaci POUZE na C: Recovery Ti nevrací tovarní nastavení, ale nastavení, které jsi tam měl při zakoupení. Tovarní ( lze-li to tak vůbec nazvat ) máš na CD recovery discích. Pokud příjdeš o Recovery partition se taky nic neděje. Je to fáma. Taky jsem o ni nechtě přišel, a tím jsem přišel o možnost instalace z rekovery za 30 minut a musím je dělat z CD za 90 minut. Ale protože dělám zálohy disků, pomocí externího programu za 5 minut, nepotřebuji ani Recovery disk. Takže při reinstalaci si Pořádně přečti co odmáčkneš. Je to tam napsano jasně, pokud budeš mít pochyby, neriskuj a napiš nám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.