Nejste přihlášen/a.
zdravim chtel bych se zeptat jestli jde napojit druhy monitor . mam ted jeden napojeny na dokoupenou grafiku a jestli jde druhy napojit na integrovanou grafiku a pouzivat to jako prodlouzenou plochu dik
Samozřejmě. Buď každý samostatně, tedy na každém bude to samé a nebo na každém polovina. Mám takhle tři jako jednu plochu a čtvrtý je v jiné místnosti - plazma, tam se zobrazuje ten druhý, prostřední.
doplněno 20.11.10 23:27:Já mam XP... na ploše pravé myšítko a vlastnosti / nastavení a nebo to také asi půjde přes nastavení vlastností grafické karty. Mám dvě a každá má dva výstupy.
doplněno 21.11.10 18:37:... tak je to asi bibitý
Pravděpodobně Vaše dokoupená grafika umožňuje přímo připojit dva monitory a na tu integrovanou se můžete vykašlat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.