Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC sestava za 200 000 kc

Od: martin1234* odpovědí: 28 změna:

Poradte, jakou hrací PC sestavu? Cena do 200 000 Kč

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

1x

jistě , že si dělá srandu .. a cos myslel?

martin1234*
hodnocení

nedelam kruva

Děláš. Ten kdo má zbytečně moc peněz tak je nevrazí do zbytečného pc, které nevyužije.

martin1234*
hodnocení

Potřebuju to vědet mam dost penez

stany*
hodnocení

0x

Nejedna se spise do 20.000? Sestava za 200.000 by nebyl zase takovy problém, ale pro běžného uživatele vyhozené peníze, protože PC komponenty velni rychle stracejí na ceně.

martin1234*
hodnocení

Ne nespletl jsem se, když ne 200 000kc tak alespon neco za 100k

hanher*

V 15 tak bohatým. . .

jakubd*
hodnocení

0x

To Vám já rád sestavím...

hodnocení

0x

Taky ju sestavím *ua*

martin1234*
20.11.10 19:32
hodnocení

tak napiš

hodnocení

0x

Zásadní otázka kolik potřebuješ . Ty kecy od ostatních jsou podružné *afro*

jofa*

Bavte se dobře.

martin1234*
hodnocení

asi 10 ghz, šestijadro, 1 terabajt

stany*

10GHz se nepodařilo dosáhnout ani přetaktováním za pomocí dusíku, tuším, že bylo max přes 8GHz, ale to jen tak mezi řečí...

jerryk*
hodnocení

0x

Za 120000,- kč se dá postavit malý zázrak, na trhu neexistující. Ale 10 GHz vážně neumí, to je zatím neuskutečnitelné.

hodnocení

0x

Tak za ty prachy..klidne ti 12Ghz sestavu zaridim..neni v tom nejmensi problem..

as*
hodnocení

0x

Nic proti Tobě, avšak nechápu, jak -s prominutím- může takový mamlas disponovat s 200k Kč? S upřímnosti, v životě jsem neviděl dotaz na PC sestavu, aby byla rozhodující cena jak komponenty u lidí, kteří se v tom alespoň částečně vyznají.

Předpokládám, že peníze jsou od rodičů, pokud vůbec budou a neděláš si z nás srandu?

jofa*

Taky naletíte na provokaci. Vždyť se chce jen pobavit.

hodnocení

0x

Už je tu zas *bzum*

hodnocení

0x

To nemá logiku.

Já když mám zbytečně moc peněz tak je většinou utratím za nepotřebnosti a věci které nevyužiji, které bych si normálně nekoupil.

doplněno 24.11.10 20:26:

Já bych vůbec nepátral - to jinak zavání trochu závistí, ne? ;)

hfdshdsfh

Co na tom budeš pařit? Piškvorky?

georges*
hodnocení

0x

Zkus jít s tímhle "dotazem" na xxx.

jirbar*
hodnocení

0x

Až ho sestavíš tak dej za půl roku vědět. To bude mít cenu tak 10 000,- Kč. Za to ho koupím.

mirdik

tak moc asi urcite ne kdyz moje 2,5 roku stara sestava C2D,Gigabyte 8800 GT PC. 4gb ram, W7 stal 25000 a ted si myslim ze pod 10 000 jeste fakt neni.

miljan*

To si jen myslíš, ceny ojetých počítačů jdou prudce dolu.

mirdik

ne to si nemyslim to vim. pochybuju ze by se tadle sestava spolecne s deskou gigabyte ep45-ud3r, arctinc freezer 7 pro, blue stormem II 500W v sharkoon rebel 9 ultra neprodala za vic jak 10000

hodnocení

0x

pořizovací cena sestavy 286 z minulého století! To bylo okolo 185 000Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]