Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit rapid, czshare, ulozto

Od: vi* odpovědí: 8 změna:

jak vytvořím web podobný rapidu, nebo ulozto? existují nějaké šablony? děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

A místo, ne zrovna malé, kam se soubory budou ukládat, mate?

vi*
hodnocení

ano mám a proto místo neřeším. jen jsem chtěl vědět jestli se web musí celj napsat od začátku, nebo existuje nějakej script či šablona. popřípadě něco jako jsou třeba redakční systémy které jsou vlastně hotové jen se upravuje nastavení a vzhled

hanher*

Když už se chcete pustit do tohoto nelehkého, a docela drahého projektu, nebylo by lepší tuto práci někomu svěřit? Chtělo by to napsat od začátku, a nic lehkého to zrovna nebude. . .

ono to v podstatě není nic moc složitého, s trochou snahy je to během pár hodin napsané. ani místo není až takový problém (ale ano, vlastně je). o dost horší je datový přenos, to už jsou drastická čísla. Bude to chtít speciální dohodu s providerem, jinak se člověk nedoplatí. Nevěřím, že se na to vztahuje "datový přenos v CZ neomezený".

elbarto*

Myslím že 5 terabajtů by (pro začátek) stačilo :)

los*
hodnocení

1x

Šablona univerzální neexistuje, protože uskutečnit takový projekt, není zrovna levná záležitost, proto každý kdo se do něčeho takového pustí si vytvoří svůj vlastní systém. Ať už je to systém ukládání dat, nebo grafická stránka.

Za zkoušku stojí

uploader.kahi.cz/...

kato*

*placni* pravdu má los.

vi*
hodnocení

takže podle vašich nepřesných odpovědí jsem pochopil, že neexistuje. děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]