Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD recorder

Od: louhy50* odpovědí: 3 změna:

Mam kamose ma DVD recorder a kdyz nahrava jeden serial tak se mu tam vejde 10 - 42minutovejch dilu a prehrajou to vsechny prehravace, a kdyz ja v pc pouziju AVI to DVD tak se mi tam vejdou 2 - 42minutovy.A kdyz dam v neru Datove DVD tak mi to tam da vsech 10 dilu ale prehrajou to jenom nektery.

Tak mam 2 otázky:

Jaký formát používá DVD recorder?

Jak dostanu z AVI do DVD-R vsech 10dílů (- 42minut jeden), aby to přehraly všechny přehravače

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
20.11.10 20:20
hodnocení

0x

Už zase?

hodnocení

0x

Taky koukám, že už zase. Nedělej v Neru datové DVD, ale udělej DVD video.

jirbar*

Jenže on není schopen napsat základní fakta, třeba typ toho recordéru co má kámoš. Všechno hádat. Asi tedy ten kámoš vypaluje na DVD přímo z toho recordéru. Já tedy neznám typ který by pálil ve formátu kontejner AVI s DIVX.

A pokud ano tak on to zase přehrává v jiném DVD které prostě ten kodek neumí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]