Nejste přihlášen/a.
Čau lidi, tohlefaktnevim jsem byl taky já protože mi bylo trapný se ptat na tak triviální věci. a toto radši zakládám jako novou otázku.
Myslím, že už jsem se s torrentem jakž takž naučil dělat. Ale mám dva problémy
Když stahuju třeba hru, tak ji zároveň jaksi sdílím, a ukončí se to sdílení hned jak ji dostahuju celou? nebo ji budu sdílet už na furt?
Hacknout počítač dokáže každej blbec kterej o počítačích něco ví. a relativně "snadno"to jde furt. A kdyby někdo chtěl hacknout můj PC bude to pro něj lehčí, když budu přes ten torrent stahovat?
A stáhnul jsem si zároveň µTorrent ale pořádně nevím, k čemu je, když existuje toto: torrent-download.cz/...
Moc díky za pomoc
1. Hru sdílíš dokud ji nesmažeš ze seznamu sdílených souborů stačí v utorentu kliknout pravým tlačítkem myši -> a dát smazat úkol, nebo stop -> hru už nesdílíš.
2. O tom že by se dalo nějak relativně snadno hacknout PC nic nevim, ale pokud máš správně nastaveny Firewall a aktualizovany antivir, nebo pokud nemáš veřejnou IP tak ti nehrozí z torrentu žádné nebezpečí. (Samozřejmě existují vyjímky, ale vetsinou je to uživatelova blbost)
3. Požívání Torrentu pro stahování autorsky chráněných děl je na území ČR nezákonné. Protože když stahuješ tak automaticky i odesíláš data (sdílíš).
Díky, posílám bodík a prosimtě k čemu je ještě potřeba ten utorent když existujou servery typu torrentz.com? díky moc
To jsou servery, které pouze vyhledávají torrenty, jakmile si ten torrent stáhneš tak už server (skoro) nepotřebuje a sám stahuje od ostatních uživatelů, kteří mají stejný torrent.
Takže je rozdíl mezi vyhledávačem torrentů, který je pouze zprostředkovatel a share-serverem, ze kterého stahuješ přímo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.