Nejste přihlášen/a.
Dobry den jak prosim archivovat emaily na seznamu? Mne se mazou automaticky ,ale ja je potrebuji archivovat .Opravdu to nemuzu najit .
A jak ty emaily čtete? Pokud přes webové rozhraní, tak by neomezená schránka měla stačit, ale v tom problém nebude. Pokud se schránka zaplní, tak se maily nemažou, ale další se nepřijímají. Jinak v pošťákovi přes pop, například, by mělo být v nastavení možnost "ponechat kopii na serveru" . A ještě je tu jedna možnost: přes webové rozhraní si vytvořit na Seznamu složku třeba "archiv" a dát si do ní poštu kopírovat (přes nějaký filtr pošty. A další možnost, zřídit si ještě jeden mail u seznamu, taky s neomezenou schránkou (tu si udělejte v každém případě) a na té hlavní schránce si tam nechat poslat kopii. A z toho "archivního" webu nic nestahovat, jen se na něj občas podívat, aby neexpiroval.
Dostal jste tady řad užitečných rad, ale pro cílenou radu by možná bylo dobře, kdybyste svůj problém podrobněji popsal. Vy píšete, že na Seznamu se vám maily ztrácejí, ale že jste měl Thunerbird a tam vydrží o něco déle. To jsou ale dvě naprosto odlišné věci: Seznam je poskytovatel, na něj maily dostáváte a nějakým způsobem je čtete. Buď přímo na serveru poskytovatele, přes webové rozhraní, a v tom případě nemají co mizet. Pokud přece mizí, byla by to chyba na vzdáleném serveru a problém pro helpdesk (i když po pravdě systematické mizení mailů na serveru jaksi nedovedu představit. Nebo je čtete pomocí poštovního klienta (Mozzila, outlook expres...) a to je pak docela jiná záležitost.. Pak mohou maily mizet ze serveru poskytovatele, jestliže nemáte nastaveno "ponechat kopii na serveru" , ale pak byste je měl mít v počítači. Pokud vám mizejí z počítače, toby byl zase jiný problém.
Takže pro kvalifikovanou radu by to chtělo napsat:
Jaký máte mail (tedy anonymně, něco jako uzivatelnn@seznam.cz), jak ty maily čtete (přímo na webu, nebo v mozzile nebo jinak), v jakém vztahu je váš účet na seznamu s klientem mozillu thunderbird, případně jaké maily "máte na té mozzile" a kde a jak jste je hledal, že je nemůžete najít. Promiňte, že jsem psal takové podrobnosti, jako bych si myslel, že tomu vůbec nerozumíte, jde spíše o to, aby vašemu problému porozuměli poradci.
Jo a rada pořídit si gmail je dobrá, jen upozorňuji, že gmail má sice schránku velikou, ale ne neomezenou. Ten byste mysel přeci jen občas pročišťovat.
to anni nevim ze to de ale to ani neni potreba dejte zapnou neomezeou schránku pošlete esemesku za tři koruny podle těch pokynů co tam jsou chvíli počkáte a máte neomezenou velikost
Mám neomeznou schránku ,ale emaily se mažou nebo co a vždy mám jen cca 2 měsíce starý. A potřebuji archivovat emaily jsou pro mně důležitý.Z práce ,ambasády,výpisy z nákupu atd
doplněno 20.11.10 23:46:Mám i mozillu thunderbird tam jsou emaily malinko i staršího data cca půl roku zpět ,ale email na seznamu mám cca 3 roky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.