Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OPRAVA HDD

Od: prskac1* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám starší HDD z notebooku 250GB 2,5" S-ATA a chtěl bych ho použít jako externí HDD, ale jsou na něm vadné sektory. Můžete mi doporučit nějaký program, který by byl tento problém schopen vyřešit a fungoval pod WIN 7? Popřípadě nějaký návod nebo odkaz, kde by byl postup atd... Když HDD klekne úplně nic se neděje..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím si, že než opravovat sektory a postupně sledovat, jak odcházejí další a další a přicházím o data... O bastl zapojení takového disku nemluvě, tak raději investuji 1500,- do 500 GB externího disku, nebo si 400 přidám a mám za to 1 TB externí disk. Nový a se zárukou.

Záchrana dat z pokaženého disku může přijít i na osmnáct tisíc.

bruk600*
hodnocení

0x

Doporučil bych opravu destrukcí a pořidit nový disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]