Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WIFI tiskárnou HP 4500

Od: kloncad odpovědí: 3 změna:

Prosím o pomoc. Mám NB DELL s wifi a koupil jsem si tiskárnu HP4500 s WIFI. Nemohu ale nastavit tisk pomocí wifi. TIskárna se mi zabrazí v NB v seznamu WIFI je vidět ale když chci poslat nějaký soubor do tisku přes wifi tak mi to prostě nejde. Ovladače jsem nainstaloval, tiskárna je v offline a když jí dám do online tak to taky nepomáhá. Musí se nastavit ta wifi v NB na nějakou stejnou IP adresu kterou vysílá tiskárna? Už fakt nevím. A HP se k pomocí staví tak, že rady mají zpoplatněné fakt super služba.

Díky za jakou koliv radu či návod a pomoc. Díky J.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a to se na ni připojuješ přímo nebo přes router?

kloncad
hodnocení

no přímo v NB mám wifi (router ne)

prskac1*

No Wi-Fi tam určitě máš, ale ne router. Musíš tiskárnu nastavit jako síťový prvek a pak ti to půjde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]