Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace SP2

Od: tom76* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
rád bych odinstalova z Windows XP Pro service pack 2.Je to možné? A jak? Hledal jsem v Přidat a odebrat programy, ale nikde to nevidím.Moc děkuji za pomoc!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
To záleží zda byl SP2 do instalačky již integrován (v tom případě ho neodinstaluješ a nevidim k tomu ani důvod) a to bude asi tvuj případ
tom76*
hodnocení

Asi ano,mám Windows XP Pro se service packem 2.
Tak to máš smůlu,ale nevim proč by ses chtěl toho SP2 zbavit, co jsem zkoušel tak leda winXP sp2 jsou nejstabilnější z xpček
tom76*
hodnocení

To souhlasím,ale mám problém,že mi nelze smazat ani přepalovat RW.Jak DVD ,tak CD.Je to asi měsíc,co to ještě šlo.Teď nepomohla ani koupě nové mechaniky.Mimochodem , nemohli bychom spolu promluvit přez Skype? Díky moc

promluvit ne...nebudu lobit mikrofon...chat možný...skype mam sice málokdy ale...maverick84cz...no ale dnes už asi zmizim takže mě tam nechytneš a vzhledem k tomu že o víkendu pracuji...jako ďas...tak na skypu budu nejdříve v po (tady o víkendu asu budu)

Nejde mazat jo...hmm a co používáš..nera? přes jinej proghram to taky nejde? Neinstaloval jsi v té době nera7?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]