Dobrý den, rád bych odinstalova z Windows XP Pro service pack 2.Je to možné? A jak? Hledal jsem v Přidat a odebrat programy, ale nikde to nevidím.Moc děkuji za pomoc!
Tak to máš smůlu,ale nevim proč by ses chtěl toho SP2 zbavit, co jsem zkoušel tak leda winXP sp2 jsou nejstabilnější z xpček
tom76*
To souhlasím,ale mám problém,že mi nelze smazat ani přepalovat RW.Jak DVD ,tak CD.Je to asi měsíc,co to ještě šlo.Teď nepomohla ani koupě nové mechaniky.Mimochodem , nemohli bychom spolu promluvit přez Skype? Díky moc
promluvit ne...nebudu lobit mikrofon...chat možný...skype mam sice málokdy ale...maverick84cz...no ale dnes už asi zmizim takže mě tam nechytneš a vzhledem k tomu že o víkendu pracuji...jako ďas...tak na skypu budu nejdříve v po (tady o víkendu asu budu)
Nejde mazat jo...hmm a co používáš..nera? přes jinej proghram to taky nejde? Neinstaloval jsi v té době nera7?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.