Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nexus radio

Od: karelxii* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,mám problem : měl jsem nainstalované nexus rádio,kde je i možnost nahrávání z poslouchané stanice.4 měsíce jsem ho nepoužíval a ted přestal fungovat.Vymazal jsem ho,nainstaloval nový,chtělo to zaregistrovat,registrace proběhla uspěšně i s potvrzením a přesto tento program dál nejde:Neví někdo co s tím,nebo o jiném podobném programu,kde je možnost poslechu internetových rádií a zároven je v něm zabudováno nahrávání? Děkuji Karel

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

graywolff*
hodnocení

2x

Nexus rádio moc neznám, ale spíš mi to připadá, že budete mít nějaký problém s operačním systémem.

Nicméně já celkem úspěšně používám poměrně nový program Tapin Rádio (nevypadá to, ale jde o program českého autora, stránky zde), nabídka stanic je automaticky aktualizovaná, sice je trošku uživatelsky nepřívětivý, ale spolehlivý. A nahrávání funguje bez problémů.

Pak znám ještě slovenský Net Rádio Rekordér (stránky zde), taky umí nahrávání (včetně převodu do mp3), je uživatelsky přívětivější, ale placený (ovšem pouze jednorázově 150 Kč). Problémem je ovšem poněkud nezvládnutá instalace nových verzí stylem odinstalovat - nainstalovat. Licence se zachová OK, ale je to otrava, ten Tapin si to aspoň zařídí sám a má oddělené aktualizace databáze od upgrade programu.

karelxii*
hodnocení

@graywolff děkuji Tapin vyzkouším,zatím jsem našel Screamer043 a také jede i když má hůře rozděleny žánry.Díky za radu.K.*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]