Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení dobrého programu slideshow?

Od: betka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Ctěla bych doporučit "dobrého" programu slideshow s vkládáním hudby a uložit jako video. Spíš se mi jedná, aby měl co nejvíce efektů mezi fotkami. Mám Ashampoo Slideshow Studio HD a jsem spokojená. Kdyby náhodou někdo věděl o lepším a hlavně s více efekty, byla bych moc ráda. Předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stafan*
hodnocení

0x

Vyzkoušejte Photo Story 3.

hodnocení

0x

Velmi jednoduše jde vytvořit video z fotografií v programu Picasa. Jde jednoduše vytvořit textová úvodní stránka, různé druhy přechodů mezi snímky, doba zobrazení, načtení hudby, různé velikosti videa a okamžitá možnost nahrání na YouTube. Program je česky a zdarma. Druh videa wmv - to jde potom samozřejmě převést do jiných formátů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]