Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalé ukládání na USB flashdisk

Od: jerryk* odpovědí: 4 změna:

Obracím se na Vás se zapeklitou otázkou, po reinstalu Windows (Windows 7 Ultimate edition 64-bit), mám extrémně pomalé ukládání na flash disk, i mezi jednotlivými HDD. Nemám chuť chodit po servisech, nemáte někdo tušení, co by to mohlo dělat?

teď naposledy se mi na flashku kopírovalo 224 MB více než hodinu*bzum*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Příčin může být spousta. Nejčastější bývají:

a) Flashdisk je optimalizován pro rychlé odebrání

b) Vytíženost systému (běží nějaký proces(y), který(é) zatěžují systém a tímpádem je méně prostředků, aby kopírovaní bylo rychlé

c) Vysoká fragmentace flashdisku

d) Chybné (vadné) sektory na flashdisku

e) ...

jerryk*
hodnocení

a,b,c,d, negativní, tak mi asi nezbývá než za informace platit v servisu. Děkuji za snahu.

mcmarek29*

Zajímalo by mně, proč jste reinstaloval Windows 7. Musel jste mít k tomu důvod. Bylo předtím něco špatně, kvůli čemu jste reinstaloval? Měnil jste nějaký hardware v počítači?

Zkontrolujte si, zdali máte stále vhodné ovladače v počítači (viry a jiné příčiny mohou být důvodem, že některé ovladače nepracují správně, stejně jako k tomu dochází při změně hardwaru a následnému instalování nových ovladačů).

Správnost ovládačů si zkontrolujete pomocí programu Driver Genius Profesional 10 (pokud chcete, zvolte si v nastavení - menu - češtinu). Pokud budete instalovat tento program z následujícího odkazu, po instalaci na nabídku aktualizace odklikněte "NE". Po vyhledání a stažení nových ovladačů (pokud vás k tomu vyzve) budete mít tyto instalační soubory ovladačů uložené v "dokumenty"v složce "driver genius". Doporučuji si je pro jistotu zkopírovat někde bokem pro případ, že byste v budoucnu zase reinstaloval Windows.

ulozto.sk/...

nbd

fragmentace u flashdisku? to se mi nějak nezdá - měly by tam být prakticky nulové přístupové doby na jakékoli místo na té flešce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]