Nejste přihlášen/a.
Obracím se na Vás se zapeklitou otázkou, po reinstalu Windows (Windows 7 Ultimate edition 64-bit), mám extrémně pomalé ukládání na flash disk, i mezi jednotlivými HDD. Nemám chuť chodit po servisech, nemáte někdo tušení, co by to mohlo dělat?
teď naposledy se mi na flashku kopírovalo 224 MB více než hodinu
Příčin může být spousta. Nejčastější bývají:
a) Flashdisk je optimalizován pro rychlé odebrání
b) Vytíženost systému (běží nějaký proces(y), který(é) zatěžují systém a tímpádem je méně prostředků, aby kopírovaní bylo rychlé
c) Vysoká fragmentace flashdisku
d) Chybné (vadné) sektory na flashdisku
e) ...
Zajímalo by mně, proč jste reinstaloval Windows 7. Musel jste mít k tomu důvod. Bylo předtím něco špatně, kvůli čemu jste reinstaloval? Měnil jste nějaký hardware v počítači?
Zkontrolujte si, zdali máte stále vhodné ovladače v počítači (viry a jiné příčiny mohou být důvodem, že některé ovladače nepracují správně, stejně jako k tomu dochází při změně hardwaru a následnému instalování nových ovladačů).
Správnost ovládačů si zkontrolujete pomocí programu Driver Genius Profesional 10 (pokud chcete, zvolte si v nastavení - menu - češtinu). Pokud budete instalovat tento program z následujícího odkazu, po instalaci na nabídku aktualizace odklikněte "NE". Po vyhledání a stažení nových ovladačů (pokud vás k tomu vyzve) budete mít tyto instalační soubory ovladačů uložené v "dokumenty"v složce "driver genius". Doporučuji si je pro jistotu zkopírovat někde bokem pro případ, že byste v budoucnu zase reinstaloval Windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.