Nejste přihlášen/a.
ahoj, potřebovala bych poradit se zařízením Záznam zvuku. Vybil se mi notebook, kdyz jsem mela vypnuty zvuk a po zapnuti pc jsem zjistila, ze dole vpravo v liste zmizela ikonka Zaznam zvuku, misto toho je tam nejaka cervena jako Spravce zvuku (kdyz na to kliknu pravym tlacitkem a chci dat Záznam zvuku, tak mi to hlasi ze nelze najit zarizeni pro zaznam zvuku. Kdyz pustim film nebo se proklikavam netem, tak zvuk funguje, ale kdyz si chci neco pustit online, tak je to bez zvuku. Mozna je to jen nejaka blbost a nekdo se tomu muze smat, ale ja si s tim nevim rady. Poradite mi nekdo? děkuji moc, K.
ahoj budeš mít právěpodobně vypnuty zvuk ve windowsu snad ti pomužu ...nabídka start..a dej spustit tam napis services.msc a vyjedou tii služby windowsu a tam musíš najit zvuk windowsu oznacis to a vlevim rohu nahore je akce tak das akce a dej zapnout zvuk a dej aby to bylo automaticky.. tot vse
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.