Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit defragmentace disku

Od: jirkamatapat* odpovědí: 4 změna:

Na Aceru mi nejde spustit defragmentace disku.Po nastartování se načte jen horní okno po chvíli se objeví komprimování a při 1% celá akce skončí. Defragger s tím nehnul ani po 6-ti hodinách.Ví někdo jak na to? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

2x

zkuste toto:

swmag.cz/...

bena*
hodnocení

0x

Já doporučuji IOBit Smart Defrag nebo Uniblue Disk Rescue.

A pokud nechcete nic instalovat, můžete zkusit Winows Live OneCare → onecare.live.com/...

Windows Live OneCare je zdarma, v češtině. Provede defragmentaci disků, vyčistí registr od špatných záznamů, zkontroluje, zda-li počítač neobsahuje nějakou infekci.

Windows Live OneCare spouštějte vždy jen v prohlížeči Internet Explorer‼ (nejlépe ve verzi 8 a vyšší)

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Podle mě nejlepší je O&O Defrag, nic jiného už dobu nepoužívám. Ovšem u Tebe může jít i o jiný problém. Nemáš třeba příliš přeplněný HDD?

bena*

Měl by to projet Windows Live OneCarem, ten počítač trošku pročistí - vymaže cookies, různý bordel z internetu, atp., dále udělá onu defragmentaci a ještě zkontroluje, jestli tam není nějaký vir v počítači.

Přes spuštěním Windows Live OneCare není na škodu vypnout antivir a antispyware z důvodu možného falešného poplachu. Firewall není nutné vypínat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]