Nejste přihlášen/a.
Na Aceru mi nejde spustit defragmentace disku.Po nastartování se načte jen horní okno po chvíli se objeví komprimování a při 1% celá akce skončí. Defragger s tím nehnul ani po 6-ti hodinách.Ví někdo jak na to? Díky.
Já doporučuji IOBit Smart Defrag nebo Uniblue Disk Rescue.
A pokud nechcete nic instalovat, můžete zkusit Winows Live OneCare → onecare.live.com/...
Windows Live OneCare je zdarma, v češtině. Provede defragmentaci disků, vyčistí registr od špatných záznamů, zkontroluje, zda-li počítač neobsahuje nějakou infekci.
Windows Live OneCare spouštějte vždy jen v prohlížeči Internet Explorer‼ (nejlépe ve verzi 8 a vyšší)
Podle mě nejlepší je O&O Defrag, nic jiného už dobu nepoužívám. Ovšem u Tebe může jít i o jiný problém. Nemáš třeba příliš přeplněný HDD?
Měl by to projet Windows Live OneCarem, ten počítač trošku pročistí - vymaže cookies, různý bordel z internetu, atp., dále udělá onu defragmentaci a ještě zkontroluje, jestli tam není nějaký vir v počítači.
Přes spuštěním Windows Live OneCare není na škodu vypnout antivir a antispyware z důvodu možného falešného poplachu. Firewall není nutné vypínat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.