Nejste přihlášen/a.
mám nahrátou hudbu a filmy na ext.paměti(320GB) a nejde mi to přehrát přes USB do TV,fleshka funguje normálně nevíte prosím proč?
ladinpraha:
není mi známo že by v současné době existovala paměť s kapacitou 320GB v jiné podobě než HDD
Ona to nemusí vůbec problematika formátu disku ani napájení, měl jsem stejný problém. Nebylo to napájením ani formátem, ale jednoduše tím že si to neporadí s takovou kapacitou.
Já vím, problémů může být vic. Já jsem jeden vzdal, na rok starém DVD přehrávači přehrávám z flešek, čtečky s 4 kartami, ale nedetekuje 2,5" HDD 500GB Samsung i když jsem dodělal v přehrávači k USB poctivých +5V 1A . Podle ohlasů z fór přehrávvá z HDD WD 1TB s externím napaječem. HUB přehrávač odmítá.
Který je to kutil. PAT nebo MAT.
Pokud je to PAT tak ať se zeptá MATA co je to za televizor, co je napsáno v návodu že televizor umí, jak je formátována ta jeho "externí paměť no a nakonec s jakým kodekem má nahrány ty filmy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.