Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router a Static IP adresa

Od: petiiik odpovědí: 3 změna:

Zdravim potrebuju nastavit static adresu ale kdyz vsechno udelam tak mne nejde pripojit na internet a mam wifi router tp link tl-340gd díky za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mortarz*
hodnocení

2x

ahoj, kvůli změně ip adresy (na statickou) musíš vždy kontaktovat providera :)

hodnocení

2x

ja mam windous 7 a skusil bych ovládací panel pak sít a internet pak sítové připojení pak pravím na ikonu připojení vybrat vlastnosti pak kliknout na protokol ip verze 6 pak na vlastnosti pokud je v oknech nějaká ip adresa tak bych ji opsal na papír pokud by byla tato rada špatná použít na opravu. ve všech záložkách mám zaškrtnuto automaticky. U položky protokol ip verze 4 konat stejně.PROSÍM VŠECHNO OPISOVAT NA PAPÍR FUNGUJE WIFINA MĚ ,ALE NEMUSÍ VE STEJNÉM NASTAVENÍ FUNGOVAT I VÁM!

hodnocení

0x

Potřebuješ? Pokud potřebuješ, ale nemáš ji přidělenou tk to máš smůlu...krom toho z tvojich informací nejde nic vyčíst..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]