Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IBM thinkPad - nejde nainstalovat

Od: denisqa odpovědí: 1 změna:

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli nevite proc mi nejde naistalovat treba AVG. Když chci naistalovat, tak je tam chyba připojení a přitom není pokud používám proxy server tak ho mám zadat a to vůbec nevím jaké mám nastavení... Používám laptop jen na net a poslední dobou blbne tak jsem chtela nejakou ochranu zdarma.. Pouzivala jsem Terminator

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste avast! Free 5.0. S připojením si nelamte hlavu, avast! umí použít autodetekci, tak by tam neměl být problém. Navíc avast! je prakticky furt hodnocen v nezávislých testech ADVANCED+ (nejlepší kategorie produktů).

Jinak k avastu doporučuji nainstalovat Spybot Search & Destroy. Více o Spybotu zde → zive.cz/...

A ještě by to chtělo firewall. Internet je stále nebezpečnější a firewall je první obrana. Mohu doporučit Kerio Personal Firewall. Jak Keria nastavit najdete zde → emag.cz/...

doplněno 16.11.10 18:02:

Jinak pokud jste používala Spyware Terminator, můžete jej používat dále a nemusíte instalovat Spybot. Doplní avast! či jiný antivir. Já sám Spyware Terminatora používám a jsem velmi spokojen. Používám ho spolu s avastem a Keriem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]