Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč Opera vs překladač

Od: marenka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem. *slunce* Včera jsem zkusila prohlížeč Opera a jsem velmi mile překvapená. Můj noťásek přestal chladit jak vzteklý :D, s rychlostí taky nemám problém. I prostředí je přívětivé. Ale... chybí mi pár věcí. Překladač z Aj do Čj, bez nutnosti lézt do Google Translate. (Google Chrome to umí bravurně). Druhou věcí je otevírání odkazů na aktivní stránce do nového panelu.

Prosím o pomoc. *modla* Předem velmi děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

los*
hodnocení

3x

zive.cz/...

Asi nejlepší řešení, když označíte nějaký text dole v liště se vám sám přeloží.

Aby se odkaz otevřel do nového panelu stačí na něj kliknout kolečkem na myši.

marenka*

Děkuji moc. *ua*No prosím, kliknout kolečkem myši by mě nenapadlo a dokonce jsem hledala na fórech, nikde jsem to nenašla. Moc jste mi pomohl. Super. Jen malá otázečka, manžel nepracuje s myší.. Kde se na touchpadu nahradí to kolečko? *hi*

K překladači. Ten mi nešel, je na Operu mini, možná proto, nevím. Ale díky Vašemu odkazu jsem našla tenhle zive.cz/... a mazec. *tanec* Zamodřím text, vykoukne na mě malá kostička, na tu kliknu a je přeloženo. Rychle a srozumitelně. Paráda. Díky díky, bodík. *palec*

Teoreticky by melo byt kolečko na prave strane touchpadu, pokud tak neni, mohlo by to jit v nastaveni Windows anebo stahnout nove ovladače pro potkana ktere by tu volbu mohly obsahovat...jinač ovladače synaptics vetsinou frci s kazdym touchpadem a tyhle funkce mu dohodi...

michal958*
hodnocení

0x

nainstalujte si toto:

stahuj.centrum.cz/...

tady pouzivam internetovy prehravac operu a sem spokojenej:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]