Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat. Nejde mi spustit TS3. Píše mi to: Správná inicializace aplikace (0xc0150002) se nezdařila. Pokaždé mi TS3 šlo. Zkoušel jsme to přeinstalovávat a pořád nic.
Děkuji za pomoc...
Jaký je Váš operační systém?
Podporuje aplikace Váš operační systém?
Doporučil bych zkontrolovat počítač pomocí Windows Live OneCare → onecare.live.com/... Ale ještě předtím bych odinstaloval program.
WindosLive OneCare vyčistí disk od nepotřebných souborů, defragmentuje disk, vyčistí registr od špatných záznamů a provede kontrolu na přítomnot virů. (je možné, že právě něco z toho nedooluje spuštění).
Windows Live OneCare spouštějte vždy v Internet Exploreru (nejlépe verze 8 a vyšší).
Jinak bych program stáhnul z oficiálních stránek výrobce a poté zkusil nainsatlovat.
Nic jiného mě nenapadá.
Mám windows XP. Nejde mi více programů. Pokud mi to nepůjde, tak si necham přeformátovat disk. Mám všechny data zálohované, takže by to neměl být problém.
Tak to je zralé na přeinstalaci.
Takže data máte zálohovaná. Připravte si instalační CD s klíčem Product key a pro jistotu si zálohujte i internetové nastavení (tj. IP adresa, DNS server, výchozí brána, MAC adresa, atp.)
Vložte CD/DVD do mechaniky a spusťte instalační program. Až se dostanete k výběru, kam instalovat systém, tak smažte oddíl C:. Disk by měl mít alepsoň dva oddíly C: (pro systém a programy) a D: (pro dokumenty, filmy, hudbu, obrázky, ...). Po (úspěšné) instalaci Windows XP nainstalujte všechny ovladače a aktualizace (hlavně Service Packy [1;2 a 3], Internet Explorer8, Windows Media Player 11 a bezpečnostníaktualizace) pomocí služby Windows Update (Start>Všechny programy>Windows Update). Pak nainstalujte antivirový a antispywarový program a pokud nepoužíváte hardwarový firewall, tak nainstalujte (softwarový) firewall. Pak nainstalujte další programy (komprimační program ZIP&RAR, čtečku PDF, kancelářský balík, vypalovací program, atd.). Hodně štěstí při instalaci systému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.