Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP ProBook 4510s - hledám větrák!

Od: stevie* odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny!

Mám HP ProBook 4510s asi půl roku a v poslední době (cca. 3 týdny) mě začalo zlobit chlazení. Větrák je strašně hlučný a notebook na dotek ze spodu teplý. I když ho dám na podstavce, aby pod ním mohl proudit vzduch, po nějaké době (tak 20 minut) větrák spustí a hlučnost se stupňuje.

S notebookem cestuji po celém domě a vzhledem k tomu, že máme doma zvíře a krb, tak se bojím, jestli není větrák zanesený prachem. Podobný problém jsem měla se starým notebookem, který se mi tím poškodil. Jenže nemůžu přijít na to, jak se u ProBooku dostat ke větráku. Nemáte s tím někdo zkušenosti, jak odstranit spodní plastovou desku a dostat se ke větráku a zbytku?

Předem díky za rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

je potreba sundat ten spodni plast pak by ste se tam mela dostal ale ja osobne bych dal notebook do servisu kde vam ho odborne vycisti cena je oklo 400 kc,

doplněno 14.11.10 19:17:

jinak mi notebook delal taky co v pisete mam asus a delal to prach ve vetraku taky, aby ho tam pry hodne nebyl cisteny cca 4 roky

stevie*
hodnocení

Aha, a ten spodní plast se dá sundat jen tak? Nemůžu najít žádné šroubky nebo tak něco...

Do servisu se mi s tím ještě nechce, větrák u starého jsem si také čistila sama, tak doufám, že i na tohle nějak přijdu...

Radeji do servisu, probooky mmají vekmi debilni system plastovych dementů co se lamou, radim dat to do solidniho kramu kde polamaji desetinu toho co vy...naprosto udesny systém..zlatej apple.

doplněno 15.11.10 09:37:

Jinak vetrak maji probooky vetsinou vlevem rohu vzadu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]