Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zasloužil bych na prdel Před nějakým časem se tady probíralo téma na vložení textu do fotografie. Někdo z vás sem dal odkaz na uplně jednoduchý program, který dokáže celou složku najednou upravit tak, že vloží do každé fotografie text, který si sám určím. Měl jsem to staženo, nainstalováno a byl jsem tím programem nadšen. Jenže jsem něco udělal na PC blbě, přeinstaloval jsem si zálohu a ten program tam logicky nemám. Teď jej už nemohu nikde v otázkách najít. Vzpomene si ten dobrák, a dá mi ten odkaz? Děkuji moc. Nejedná se mi o jednoduchý editor na jednotlivé fotky, ale o hromadné vpisování do desítek fotek najednou. Díky moc ...
umí to i vkládat datum ...
ten jsem stahoval před hodinou, ale není to on a nějak jsem tam neobjevil hromadné přejmenovaní ...
Nebyl to: photoscape.cz/...
Hromadná úprava fotek: Nač upravovat desítky či stovky fotek zdlouhavě po jedné - s programem PhotoScape zvládnete vše najednou!
doplněno 12.11.10 23:14::Dfidonet já ti věřím.
Samotnou mně zajímá co je to za program.Byl v češtině a zadarmo?
Vaše otázka je krkolomná - vložení textu do fotografie znamená tedy do obrazu, ale níže čtu hromadné přejmenování. To umí snad většina prohlížečů, zřejmě i Faststone. Ja jsem si za ta léta zvykl na IrfanView. Tady cesta, jen ten překlad je bídný
hromadné přejmenovaní taky uměl, ale mě jde o hromadné vložení textu do fotografii. Vemu adresář o 500 fotkách a on do každé vloží text, který zadám ... S přejmenovaváváním problém nemám to dělám v Comanderu. S textem do jedné fotky taky ne, to dělám v paintphotoshopu . Ne a ne si vzpomenout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.