Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ashampoo - ukončování stopy

Od: re* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

ashampoo mi ukončuje stopu 10 minut. Nikdy dříve mi to nedělalo. Skoušel jsem vypalvat přes jiný program a jde to normálně? Jak je to u vás?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Já používám Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced a teď jsem zkusil na CD-RW vypálit několik písniček jako zvukový disk.

Já běžně vypaluji zvukové disky přes Windows Media Player 11. Zkuste zvukové disky vypalovat přes Windows Media Player 11.

re*
hodnocení

Já vypaluji na DVD

mcmarek29*
hodnocení

0x

Ano, taky se mi stává. Někdy se mi stává i to, že vypalovaní DVD i s přípravou zabere hodinu. Také používám Ashampoo Burning Studio a jsem s ním velice spokojen. Mně se podobné "seky" stávají, pokud mám počítač příliš zatížen procesy. Pracuji hodně s videem, konverzi videa a donedávna jsem měl dva antivirové programy, také stahování mi běží téměř bez přestávky a tu a tam mám otevřené dokumenty, které když nemám čas dopsat hned, mám ve zvyku je mít otevřené a minimalizované. V prohlížečích mívám načteno třicet stránek, protože se k těm předešlým "možná vrátím". To vše způsobuje obrovské zatížení výkonu počítače a systém pak neví, komu prostředky přidělit dřív a tak ubere prostředky k vypalování.

Koupil jsem si rychlejší procesor s lepší základní deskou a rychlými pamětěmi a dnes jsem spokojen a jako antivirus používám pouze jeden a to Norton po těch zkušenostech s předchozími. Dnes se mi to nestává, ale i tak při zatíženém počítači se stane, že se vypalování trochu časově prodlouží. 10 minut je ovšem dost. Pokud nepomůže odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci Burning Studia, pak se to zřejmě stává výše uvedenými problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]