Nejste přihlášen/a.
Potřebuji vyměnit procesor na MB Msi 845 Ultra ,Soket 478, sběrnice je 400 Mhz otázka zní zda pojede když tam dám Procesor 533 Mhz FSB,díky za radu,jelikož když vyměním desku tak přijdu Vokna asi
Počkejte, plácáte tady páté přes deváté.
Vy budete měnit jen procesor nebo procesor i desku?
Výměna procesoru či paměti nemá vliv na legalitu či funkčnost Windowsů rodiny NT
S deskou to je horší, to se musí přeinstalovat systém..
doplněno 13.11.10 07:32:Tady jsem nco našel, prý by to mělo jít... → 4um.overclocking.cz/...
Budu měnit jen procesor , tato deska má FSB 400 ,když bych tam dal P4 s 533 FSB jestli mi to pojede? jinak bych teda musel přeinstalovat Winy,Nyní tam mám 1,7 GHz chtěl bych tam 2,8 ale na 400 ho jsem ho nesehnal.Mám obavu když dám jinou desku tak se mi XP nechytí,(myslím tím legalizace)Mám tam OEM verzi.
když vyměníte jen procesor, nic se pro vaše winy nezmění, pojedou jako by se nechumelilo, jen si do hardware začlení rychlejší CPU a vy na tom budete lépe ...
doplněno 13.11.10 17:28:for @maverick: No snad není tak hloupá aby tam rval jiný CPU s jiným počtem nožiček nebo kontaktů . A když není tak pak je to jedno co tom dá pokud to má vyšší verzi
Mám tam P4 1,7Ghz,Willamette A80528,Pokud bych vyměnil i desku,myslím že OEM verze XP by se na ni nechytla,nebo bych je musel nějak ošálit ale nevím jak.
Na tomto odkazu si najdete podporované procesory. Ty s jádrem Northwood už budou mít znatelně větší výkon. Nacpat do desky procesor, který deska nepodporuje i když má stejný soket je dost riskantní protože nový pocesor může mít požadavky na jiné, většinou nižší, napájení a může i "shořet".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.