Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email nejde otevřít

Od: valka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ...nejdou mi otevřít některé došlé emaily(hlavně s obrázky).Stále mi to hlásí,že něco nemám,ale anglicky.Můžete mi někdo poradit jak na to?Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

opiš co to hlásí tou cizí řečí.

A napiš i zda to včera šlo, dnes ne, co se mezitím stalo (instalace nových programů nebo odinstalace starých ...)

A to je přes web nebo v klientovi? Jakém?

valka*
hodnocení

alf...vůbec tomu nerozumím(jsem starší paní),ale ta tabulka chce,abych se přihlásila k nějakým webům.Nic z ní opsat nejde.

doplněno 12.11.10 16:45:

Přestěhovali jsme se a mám teď internet od UPC.

Nesla by ta tabulka zkopirovat a dát sem?

alf*

je to majl od někoho známého nebo bez textu případně celý cizí řečí? Pokud od neznámého tak kliknout na smazat nebo označit jako spam. Pokud od známého tak můžeme pokračovat. Ač pozor, majl může budit dojem že je poslán od (vnučky, kamarádky) ale ta ho vůbec neposlala.

valka*
hodnocení

Oběma Vám moc děkuji za snahu mi pomoci.Jsou to emaily od přátel.Nevím jak tabulku okopírovat.Tak jak já to umím nelze.

valka*
hodnocení

Ta tabulka hlásí:Soubor nelze otevřít,Windows potřebuje vědět,jakým programem byl vytvořen...a když kliknu na vyhledat vhodný program,komunikuje to se mnou anglicky.Já pouze rusky,holt stará škola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]