Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nejde mi vypnout PC místo toho aby se vypl se restartuje.Prosí poraďte mi
přes start zmáčknu tlačítko vypnout a on se restartuje takže ho musím vypnout během toho restartu náslině tak že vypnu zdroj nic jiného nejde
V nabídce "START" klikněte pravým myšítkem na vypnout a vlastnosti a pokud máte v pilíčku "akce při stisknutí tlačítka napájení" jinou volbu, než vypnout, tak ji změňte na "vypnout".
já tam nemám žádné napájení
doplněno 13.11.10 09:52:nemám tam ty akce při stisknutí tlačítk napájení ale v ovládacích panelech v sekci výkon a údržba mám možnosti napájení tam v sekci upřesnit mám tady toto :
Toto se týká stisku vypínače. Ale po stisku START - Vypínání by se ti mělo otevřít okno s nabídkou, co má udělat po stisku OK.
Toto je ale nastavení opravdového tlačítka na počítači, s ikonou vypínání to nemá nic společného. To tlačítko nefunguje taky?
Projeďte počítač svým antivirem, pak svým antispywarem, pak počítač projeďte ESET Online Scannerem → eset.cz/..., pak BitDefender Online Scannerem → bitdefender.com/... a nakonec použijte Windows Live OneCare → onecare.live.com/... Windows Live OneCare navíc zdefragmntuje disk, vyčistí registr od špatných záznamů a vyčistí disk od zbytečností.
Všechny online antiviry(resp. scannery) spouštějte vždy jen v Internet Exploreru (nejlépe verze 8 a vyšší)!
doplněno 17.11.10 10:22:Před spuštěním jakéhokoliv online scanneru je dobré vypnout svůj antivir i antispyware z důvodu možných falešných poplachů. Firewall není nutné vypínat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.