Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo změnil moji IP adresu?

Od: dery* odpovědí: 13 změna:

Je možné,aby někdo změnil moji dosavadní IP adresu?Včera jsem si všimnul,že místo mojí dosavadní IPI adresy je úplně jiná.

Předem děkuji za odpověd

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paaja*
hodnocení

0x

Ano je to možné

dery*
hodnocení

A kdo mi ji může změnit?

alf*

to je různé, podle připojení

paaja*

Ono by to chtělo více informací: to je adresa samostaného PC připojeného k internetu, nebo na lokální síti? Jaké připojení, jaký poskytovatel? Máte pevnou adresu garantovanou smlouvou?

Na stručnou otázku stručná odpověď *smich**nevi*

dery*
hodnocení

Je to samostatné PC s garantovanou smlouvou.

Prostě ti dhcp server přidělil jinou ip...

paaja*

*smich* nepochopen ... dotaz byl, jestli máte pevnou veřejnou adresu ošetřenou smlouvou. Pokud ne, může být každý den jiná.

hodnocení

0x

Je nějakej důvod proč bych měl sledovat svoji IP adresu?.?.?

paaja*

Význam to má pro uživatele, který potřebuje, aby se on nebo někdo jiný mohl dostat zvenku do jeho sítě (vzdálená správa, web server, ftp server, kamerový systém, ...).

alf*

ne, běžnému uživateli (co je to ten běžný uživatel :) )je nějaká IP ukradená, hlavně že nějakou dostane a vlastně to ani neví že ji má.

Častější je, že by ji běžný uživatel raději neměl. Neměl ve smyslu dohledání, ale u nás to PČR zas tak neřeší, nejsme jako ve Francii (zatím)

elbarto*

Moment tohle by mě docela zajímalo, co žabožrouti dělaj s IP adresama?

alf*

zákona a úřad Hadopi, sice se to má identifikovat i podle dalších čísel, je to takové podivné, IP je první na ráně. A EsU chystá též něco podobného (ACTA) a brzy vyjde zákon, že každý v porodnici dostane čip do zadku.

euractiv.cz/...

poradna*

Když ti dají ban na Seznam.cz nabo Google.cz , tak co te napadne jako první? Z.M.Ě.N.I.T...S.I...I.P...A.D.R.E.S.U.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma moje ip

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]