Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj PC nereaguje na CD

Od: madadla* odpovědí: 10 změna:

Najednou mi počítač přestal reagovat na všechny CD. Vypínala jsem ho a zapínala, strkala tam ty cédéčka znova, ale nic nepomohlo. Prosím, poraďte.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A v Tento počítač (Počítač) se CD mechanika normálně zobrazuje?

Co DVD, přečte?

Už jsem se s tímto taky setkal, kdy CD/DVD vypalovačka po pár letech přestala brát CD, ale s DVD problém nemá (někdy zase naopak).

doplněno 18.12.12 17:12:

jestli se nezobrazuje vůbec, buď je mechanika špatná, nebo se nějak podařilo ji odpojit/vypadl kabel. Chtělo by to otevřít bočnici počítačové skříně a podívat se ;)

madadla*
hodnocení

Ne vůbec nic se tam nezobrazuje a DCD taky nic...

madadla*
hodnocení

Pfff... tak dík

mowla*
hodnocení

0x

Zkontroluj, zda je zapojený datový konektor (jestli si troufneš počítač rozebrat ;) ), pravděpodobnější ale bude, že mechanika prostě ´odešla´...

madadla*
hodnocení

Bohužel, myslím že na rozebrání si fakt netroufnu*smich*. Tak snad budu doufat v lepší vysvětlení než že mi odešla mechanika;).

k2

Pak se jeste muzete podivat do BIOSu, zda mechaniku vidi, ale to je to rozebrani PC jednodussi a mene rizikove...

madadla*
hodnocení

No jo, nejdřív než si nechám miláška rozebrat, zkusim všechny jiný možnosti.*srdce*

k2

Delejte jak myslite, ale otevreni skrine PC neni pri dodrzeni par zasad o nic tezsi, nez otevrit kapotu u auta.

madadla*
hodnocení

tak jo děkuju

praivo*

Osobně si myslím, že pro laika je bezpečnější otevřít skříň počítače a zkontrolovat konektory, než se hrabat v BIOSu, v němž lze nevhodným zásahem počítač kompletně znefunkčnit (většinou to sice jde opravit, ale nemusí to být jednoduché).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]