Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Využití Procesoru spěchá

Od: perfect* odpovědí: 4 změna:
Ahoj lidi.. Mám tady problém... Teď z ničeho nic se mi v PC spouští proces ecm_W2.exe .. Co to prosímvás je? Tento proces mi vyčerpá celý procesor, a PC se začne zasekávat... Prosím poraďte jak to odstranit... Díky ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

vypadá to na nějakou součást CoD MW2. Zkus to v PC najít a uploadnout sem, co vyhodí různé antivirové/antispywarové testy virustotal.com/... ;)

doplněno 18.12.12 19:35:

krásný virus *smich* potom nainstalovat antivir a nechat projet počítač a všechny viry smazat. Pokud se po smazání znovu objevuje, má někde "matku", kterou to bude chtít odstranit taky, to by běžný antivir měl zvládnout. Postačí i online verze ESET Online Scanner ;)

doplněno 18.12.12 19:42:

já jedu taky bez antiviru, už několik let *smich* jednou měsíčně udělám údržbu (pročičtění, degragmentace, projetí právě tím ESET Online Scannerem) a pořád je to bez problému, tak antivir neřeším :)

doplněno 18.12.12 19:42:

překlep - defragmentace

perfect*
hodnocení

hodil jsem tam přímo ten proces... virustotal.com/...

Doufám, že mi s tím pomůžete ;)

doplněno 18.12.12 19:39:

TJN... Teď jsem vypáčil z bratra, že nebyl schopen na PC Antivirus nahrát.. Stáhl jsem Avast, a už to blokuje :D Jejda... mě z něj jednou šibne :D

mowla*
hodnocení

0x

Zkus proces ve Správci úloh Ukončit...

Co se dělo na počítači poté, co ještě normálně fungoval? - (od)instalace SW či HW?

perfect*
hodnocení

Po odstranění se za pár minut znovu oběví, a pc se začne sekat znovu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]