Nejste přihlášen/a.
Můžete mi, prosím, vysvětlit co to znamená, když je napsáno, pozor tento levný model AP nepodporuje režim klient.
TP-LINK TL-WR340GD je AP s routerem za skvělou cenu! TL-WR340GD umožňuje vytvořit domácí síť s možností sdílení internetu jak po LAN (připojení až 4 počítačů) tak po WIFI. Součástí balení je navíc všesměrová 3 dB anténka! Odnímatelná anténa.
Cena je 550,-kč a nevím, co to znamená režim klient a popř. jestli jej doporučujete, nebo dejte typ na jiný taky levnější .Děkuji.
Chci mit internet na notebooku a ten router se mi moc nelíbí, mám stolní počítač, internet přes modem (8/0.5 Mbit/s) od kabelovky, nyní je možnost zřídit MAN (10/2 Mbit/s), tak nevím, jestli realizovat změnu? A vzít ten router? Jsem úplný laik-starší ročník,prosím "lopatisticky" objasnit. Moc díky.
Nevím co je to MAN, takže mi smysl poslední poznámky uniká.
"Polopatisticky" řečeno: router v klient modu je určený pro bezdrátové(wifi) připojení k poskytovateli internetu.
Router popsaný výše umí být jen tzv. acces point a slouží ke zřízení bezdrátové domácí sítě třeba pro účely připojení notebooku. Předpokládá se přitom, že internetové spojení je už zřízeno - kabelovka, ADSL, nebo i wifi ale přes jiný router/modem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.