Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co je Download Manager?

Od: patronka* odpovědí: 5 změna:

Před několika (?) dny mne přepadla touha pokusit se stáhnout nějakou hudbu k prezentacím fotek. Někde jsem tu přečetla různá moudra, tak jsem se postupně zaregistrovala na mp3,YouTube,Googlu a možná jsem i stáhla nějaký program. Ovšem nabídka k stáhnutí se teď objevuje na mnoha místech a stahování jde bez problémů.To se mi opravdu líbí, ale moc to nevyužívám.Asi 2 dny se při každém spuštění PC objeví tabulka, která mi oznamuje, že platnost Download Manager končí za 10..9.. dní.Když jsem se k nim doklikala, v anglickém textu píší, že si mám zaplatit cca 25 USD.Nevím za co, nevím jak a nevím o co tím přijdu když nezaplatím.Hudbu si klidně můžu nahrát z CD.Dík za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Zdravím, možná jsi stáhla nějaký program? Podle toho co píšeš jsi nejenom program stáhla, ale i nainstalovala. Je potřeba vědět, jaký program to je, podle všeho jsi stáhla jen zkušební verzi, která je plně funkční jen určitý, předem daný počet dní. Po uplynutí této doby program přestane pracovat nebo u některých jsou jeho funkce silně omezené, obnoví se až po zaplacení požadované šástky.

Při stahování programů je třeba se dívat, jestli je to verze freeware (zdarma) nebo některá z placených verzí (trial, shareware...)

patronka*
hodnocení

Já jsem holt někdy trochu moc snaživej učedník.Většinou si na free dávám pozor, tohle jsem nějak neuhlídala.Je to skutečně ten program, který mi umožňuje pohodlné stahování.Udělala jsem screen (jak jsi mne naučila!).Bude mi chybět, ale to přežiju.Jen nevím, jestli si s sebou neodnese i to co už mi uložil ( to je asi blbost ).Víš o podobném užitečném prográmku free? Zatím dík

doplněno 10.11.10 19:52:

Dneska mám nějakej den DAŘES.

doplněno 10.11.10 20:51:

Tak screen se mi sem nepodařilo vložit ačkoliv jsem ráno něco podobného prováděla.Teď jsem šla po stopách Down... a našla jsem to na Slunečnici - verze 5.19 ke stažení zdarma.Co to teda na mne zkoušejí.Je tam ještě několik podobných programů, tak pár dní počkám a uvidím co s tím dál.Já se moc ráda učím, jenže jsem s tím začala trochu pozdě a jiného rádce než internet nemám.V rubrice "počítače" čtu všechny otázky i odpovědi, dost se při tom naučím a občas na něco přijdu i sama.Zase zítra...

sondaw*

Zdravím, neboj se, neodnese si nic, všechno stažené máš přece v počítači.

Všude, kde chceš něco stáhnout ti nabízí většinou stažení zdarma, asi pro začátečníka trochu matoucí, Je třeba se podívat, jakou verzi ZDARMA ti nabízejí, zda opravdu freeware nebo jen zdarma k vyzkoušení verzi placenou.

Jinak velice dobrou zkušenost jsem měla s programem FlashGet, zdarma a v češtině. Používala jsem ho dlouho, ale potom jsem přešla na Internet Download Managera, který jsme s kamarádem překládali

Vyzkoušej, jestli chceš, stáhni odtud nebo přímo z domovské stránky

www.filehippo.com/...

doplněno 11.11.10 02:07:

Jinak si nic nedělej z toho, že jsi začala s učením později a sama, jsem také samouk a začala jsem také v pozdním věku, učila jsem se z knih, internetu i na fórech a vlastně se učím stále

patronka*
hodnocení

Dík za povzbuzení, já si s tím hraju teprve od letošního února a narodila jsem se koncem 1.poloviny minulého století.
Právě jsem zahájila další kolo pokusů: využila jsem Tvůj link, ale tam jsem našla pouze anglickou verzi, ta by mi moc platná nebyla.Internet DownLoad Manager 5.19.4 (3,2 MB) jsem vyhledala tentokrát na " stahuj.." a tam je jasně shareware.Nabízejí verzi v češtině - verze 3.0.852 (6,7 MB), ta je free, tak jsem ji stáhla, nainstalovala a tu původní odinstalovala.Ještě prosím o informaci : co je URL adresa požadovaného souboru? Některý program to údajně vyžaduje, tak abych zas nebyla za blba.Jsem Ti neskonale vděčna za Tvou trpělivost, ještě se mnou prosím chvíli vydrž.Tvoje rady jsou super!
sondaw*

Zdravím, FlashGet by měl být česky, po stažení a instalaci jsem češtinu nastavovala v nástrojích

URL adresa je např. adresa, kterou vidíš tady nahoře v adresním řádku. Je to adresa serveru, stránky na které právě jsi nebo adresa stránky, ze které ten který program stahuješ.

URL adresa byla třeba ta, kterou jsem ti dala na stažení FlashGetu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]