Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím kohokoliv o radu...přišel mi e-mail, že na jakýchsi stránkách jménem badoo.com mám zprávy od přátel, ze zvědavosti jsem se přihlásila, ale chtělo to po mě čím dál víc..a já se bohužel zaregistrovala :-/ pak už mi to přišlo divný, tak jsem si o tomhle serveru něco zjistila a přišla na to, že tam být registrovaná nechci, protože to je podvod (žadné zprávy od přátel jsem tam samozřejmě neměla), můj problém tkví v tom, že se tam vůbec nemůžu přihlásit, nejde mi zadat heslo a ani změnit...přitom postupuju správně...kliknu na "zapoměl si heslo", poté vyplním mail i obrázkovej kód, přijde mi e-mail s odkazem kde bych měla změnit heslo a když odkaz rozbalím vyskočí na mě zase ta podělaná přihlašovací stránka, kde po mě chtěj heslo! začarovanej kruh a já bych tam ten svůj účet vážně moc chtěla zrušit, poradíte mi prosím někdo..? předem moc děkuji za každou radu..
měla jsem podobnej problém..ale potom mi to normálně šlo..sice u toho měl badoo plnou hubu keců (a to mě utvrdilo v tom smazat si profil)
asi tak: v mailu jsem měla ten odkaz a pak mi vyskočilo ať zadám nový heslo, musela jsem to dělat několikrát, protože ten kód nebyl k přečtení, pak to na mě vybalilo, že vypršela platnost, takže znova (novej mail s odkazem). Pak už jsem se to snažila udělat fakt precizně, a podařilo se. Na závěr mi Badoo napsal výhružku, že mi nejspíš pošle ňákej mail. :D
nevim jestli ti to pomůže, ale zkus to ještě párkrát, jsou to prevíti.
Pisete ze vse tady fuguje ale nefunguje nic jen sane poucky a zaden vysledek,snazim se uz mesic zjiskat zapomenute heslo a nic?delate si slidi jen srandu
Jsi nějak mimo, ty neznáš heslo, které jsi zadával a nás napadáš, že ti neporadíme? Navíc nemáme s Badoo nic společného.
Nefunguje ti počítač? Máš problém s programy? Potom se jistě najde někdo, kdo ti zde poradí
S heslem, které jsi zapomněl a nikde nepoznamenal se obrať na nápovědu Badoo nebo nějaké fórum, týkající se této "vymoženosti"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.