Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Harry Potter a tajemná komnata

Od: ann* odpovědí: 1 změna:

Hrála jsem tuhle hru a byla jsem už dost daleko. Jenomže jak jsem teď v tom zakázaném lese, nejde se mi dostat dál.. Konkrétně jak tam jsou ty skřítkové a dál vede cesta která má na konci takové ty větve.. Pochopila jsem, že mám ty větve kouzlem co jsem se dřív naučila odstranit.. ale nic nefunguje.. ani na skřítky žádné kouzlo nereaguje.. nejhorší je, že těsně před tím jsem si to uložila, takže se teď nemůžu vrátit víc dozadu.. Nechci hru začínat odznova.. :( setkali jste se někdo s takovým problémem? prosím poraďte :-!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

leniena*
hodnocení

0x

Ahojky v návodu se píše:

...se tak dostanete až ke spadlým stromům přes cestu, tento zátaras vám pomůže Ron překonat, ale on sám se už na druhou stranu nedostane, takže pokračovat dále musíte opět sami...

Hru jsem hrála, ale už si to vůbec nepamatuju :) hodně zdaru*pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]