Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe Flash padá

Od: jula* odpovědí: 7 změna:

SPADL ZASUVNI MODUL ADOBE FLASH NAINSTALUJI HO ZNOVU A ZASE SPADNE CO MAM DELAT PORADTE.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jaký internetový prohlížeč a jakou verzi internetového prohlížeče používáte?

Já bych odinsaloval Adobe Flash Player pomocí ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy a pak bych stáhnul a nainstaloval program CCleaner. Při instalaci CCleaneru odznačte položku Yahoo! Toolbar nebo Google toolbar. Až CCleaner nainsatlujete, tak jej spusťte a vyčistěte jak disk, tak i registry. Potom bych navštívil www.adobe.cz a stáhl a nainstaloval Adobe Flash Player.

jula*
hodnocení

DEKUJI ZA RADU DU ZO VYSKOUSET

haniccka

Zkoušela jsem postup dle rady, ale stále to nefunguje a flash padá a mrzne mozilla . :( Nějaká další rada .. tento problém mám už cca měsíc, dříve vše běželo normálně.

bena*

A v Internet Exploreru 8 to taky padá?

Co takhle odinstalovat Firefox, stáhnout a nainstalovat CCleaner, vyčistit registr a stáhnout Firefox a nainstalovat znovu?

haniccka

padá to v internetu explorer a dokonce i v google chrome. ještě zkusím nainstalovat operu, ale obávám se, že to bude stejné. doplňky jsem všechny odinstalovala ale bez výsledku. ccleanerem vyčistila, včetně registrů a nic. stále to padá. :( Nějaká další rada co s tím? co zkusit?

bena*

Hm,, nevím, jestli to pomůže, ale co takhle zaktualizovat systém? Klikněte na Start→Všechny programy→Windows Update (nebo Microsoft Update).

sondaw*

Neinstalovala jsi v té době nějaký nový doplněk?

Instaluješ Flash Player pro svůj operační systém a svůj prohlížeč? Zkus ho nainstalovat (po vyčištění jak radí Bena) v nouzovém režimu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]